Premis Battestini - Edició 2019Premis Battestini 2019: Premis als millors projectes d'innovació en medicina primària i hospitalària
Filial de Tarragona

Aquests premis estan destinats a donar reconeixement als projecte sobre millora dels serveis sanitaris en: a) atenció primària/comunitària i/o socio sanitària i b) atenció hospitalària. Els projectes han d’haver-se aplicat i per tant poder-ne avaluar els resultats.

3000 i 3000
01-09-2019

Caldrà enviar tota la documentació, en format digital, per correu electrònic a acmtgna@comt.cat,  o per correu postal a: Via de l’Imperi Romà 11 Bis, 43003 Tarragona, abans de les 24:00 hores del dia 1 de setembre de 2019. Abans d’enviar-ho, consultar amb la Secretaria de Premis de l’Acadèmia el format a emprar. El material lliurat quedarà en poder de l’Acadèmia.

Totes aquelles candidatures que es rebin al servidor de l’Acadèmia amb posterioritat al termini de presentació establert en aquestes bases no seran acceptades.

Podran optar al premi tots els professionals d’Atenció Primària/comunitària, socio sanitària i hospitalària. Almenys un 25% dels participants en el projecte hauran de ser soci de l’Acadèmia i estar al corrent de pagament de les quotes de l'Acadèmia.

 Hi haurà dos premis dotats amb 3000 euros cadascun: un d’ells farà referència a atenció mèdica hospitalària i l’altre versarà sobre atenció mèdica primària /comunitària i/ó socio sanitària.

Els premis es lliuraran el dia 1 d'octubre de 2019, coincidint amb la inauguració del Curs Acadèmic 2019-20, a la Cambra de Comerç de Tarragona a les 19:00 hores